MYYNTI

MITSUBISHI | TOSHIBA | BOSH | GREE

ILMALÄMPÖPUMPUT KÄYTTÖKUNTOON ASENNETTUNA

ILMALÄMPÖPUMPUT KOTIIN, TOIMISTOON, HALLEIHIN JA VAPAA-AJAN ASUNTOIHIN

Helsinki, Espoo, Vantaa, Sipoo, Tuusula, Kerava, Lohja, Kirkkonummi, Vihti ja Kauniainen

Mitsubishi Electric Ilmalämpöpumput

Tyylikkäät ja laadukkaat Mitsubishi Electric ilmalämpöpumput on suunniteltu pohjoismaisiin olosuhteisiin. Mitsubishin innovatiivisuuden ja modernin muotoilutyön tuloksena ilmalämpöpumput ovat nyt myös tavallista tyylikkäämpiä ja valittavissa on useita eri värivaihtoehtoja.

Toshiba Ilmalämpöpumput

Toshiba-ilmalämpöpumput kuuluvat Suomen suosituimpiin. Toshiba on aidosti pohjoisiin oloihin suunniteltu, jonka uusimmat innovaatiot tuovat enemmän mukavuutta elämääsi ja selvää säästöä asumisen kustannuksiin. Hankkiessasi kotiisi Toshiba-ilmalämpöpumpun saat luokkansa energiatehokkaimman laitteen.

GREE Ilmalämpöpumput

Meiltä saat myös markkinoiden johtavan valmistajan GREEN ilmalämpöpumput. GREE ilmalämpöpumpuilla lämmitetään koteja, kesämökkejä, yrityksien liiketiloja, varastoja, sekä lukuisia muita rakennuksia.

DAIKIN Ilmalämpöpumput

Meiltä saat myös laadukkaat DAIKIN ilmalämpöpumput ja ilmanviilentimet. Energiatehokkaat Daikin lämpöpumput on suunniteltu pohjoisen olosuhteisiin. Daikin enegiatehokkuus on jopa A+++, mikä on markkinoiden korkein.

ILMALÄMPÖPUMPPUJEN ASENNUS- JA HUOLTOPALVELUT

Ilmalämpöpumpun asennus

Asennamme kaikki ilmalämpöpumput merkistä riippumatta. Kartoituskäynnillä annamme myös ehdotuksen ilmaläpöpumpum sijoittamisesta.

Ilmalämpöpumpun perusasennus riittää useimmassa asennuskohteissa. Perusasennukseen sisältyvät myös sähkötyöt ja kylmäainetyöt, joten muita välikäsiä ei tarvita.

Suojakotelot ja telineet ulkoyksiköille

Meiltä saat myös suojakotelot ja telineet ulkoyksikölle sekä niiden paikalleen asennuksen ilmalämpöpumppu järjestelmän asennuksen yhteydessä.

Myymme Scanofficen laadukkaita suojakoteiloita ja asennustelineitä.

MEILTÄ SAAT ILMALÄMPÖPUMPUT SEURAAVILTA VALMISTAJILTA

HUOLTOPALVELU AINA LÄHELLÄSI