MITSUBISHI

MITSUBISHI ELECTRIC ECODAN ILMAVESILÄMPÖPUMPUT ASENNETTUNA ALK. 12 450 €

MITSUBISHI ILMAVESILÄMPÖPUMPUT KÄYTTÖKUNTOON ASENNETTUNA

Helsinki, Espoo, Vantaa, Sipoo, Tuusula, Kerava, Lohja, Kirkkonummi, Vihti ja Kauniainen

Säästöä lämmityskuluihin jopa 60%

Ilmavesilämpöpumppu tuottaa vuosittain jopa 1 500 – 2 000 euron säästöt lämmityskuluihin verrattuna esimerkiksi öljy- tai sähkölämmitykseen. Ilmavesilämpöpumpun elinkaaren aikana ansaitsemasi säästöt voivat nousta useisiin kymmeniin tuhansiin euroihin.

Öljy- ja sähkölämmityksen korvaajaksi asennettu ilmavesilämpöpumppu tuo parhaimmillaan 15 000–30 000 euron säästöt laitteen elinkaarensa aikana.

Saat jopa 4 000 euroa tukea, kun korvaat öljylämmityksen ilmavesilämpöpumpulla!

Kotitalousvähennystä jopa 60% (max. 3500€) asennuskuluista, kun öljylämmitys korvataan. Tuki on henkilökohtainen ja kummatkin puolisot voivat hakea sitä (yht. jopa 7000€).

Mitsubishi Electric Ecodan

Mitsubishi Electric Ecodan R32 -ilmavesilämpöpumpun älykäs lämmitysjärjestelmä ja muut tekniset ominaisuudet maksimoivat lämmityksen energiatehokkuuden.

Ecodanilla lämmität myös tarvitsemasi käyttöveden suurimmalla mahdollisella hyötysuhteella. Säästät satoja euroja ja nostat merkittävästi asumisen tasoa.

Mitsubishi Electric Ecodan R32 -lämpöpumppuja on useita erilaisia malleja ja kokoja, joista löytyy sopiva kokonaisuus sinunkin kotiisi

Wi-Fi-ohjaus paikasta riippumatta

MelCloud-sovelluksella voit ohjata lämpöpumppuasi mistä vain. Voit säätää järjestelmän lomalla ollessasi esimerkiksi pelkälle peruslämmölle ja säästää selvää rahaa. Lisäksi voit tarkistaa laitteiston mittaamat lämpötilat ja saat tiedon mahdollisista häiriöistä.

Tehokas myös kovilla pakkasilla!

Ecodan R32 -ilmavesilämpöpumpulla lämmität suurella lämpöteholla myös kylmillä keleillä. Osa malleista on varustettu Mitsubishi Electricin ainutlaatuisella Zubadan-tekniikalla, jonka ansiosta laite tuottaa tehokkaasti lämpöä jopa -28 asteen ulkolämpötilassa.

Kompakti ja hiljainen sisäyksikkö sopii tilaan kuin tilaan

Mitsubishi Electric Ecodan R32 -sisäyksikkö on pienikokoinen, vain 1,6 metriä korkea, joten se sopii hyvin myös matalaan tilaan. Sisäyksikkö sisältää silti varaajan, johon mahtuu 200 litraa lämmintä käyttövettä.

Laite on myös miellyttävän hiljainen, joten voit sijoittaa sen vaikka kodinhoitohuoneeseen.

Myös käyttöveden lämmitys!

Ecodan R32:n sisäyksikkö sisältää levylämmönvaihtimen. Sen ansiosta vesi lämpiää tehokkaammin ja lämpimän käyttöveden määrää saadaan lisättyä. Käytettävissä on 40-asteista käyttövettä yhtäjaksoisesti jopa 290 litraa.

Puhdasta energiaa!

Ecodan R32 hyödyntää ulkoilman puhdasta energiaa talosi lämmittämiseen. Se tuottaa yhdellä kilowatilla sähköä jopa viisi kilowattia puhdasta lämpöenergiaa. 

Langaton lämmönsäätö uskomattomalla tarkkuudella

Voit varustaa Ecodan R32- ilmavesilämpöpumppusi langattomalla kaukosäätimellä tai langallisella huoneanturilla. Ne lähettävät sisälämpötilatietoja, joita laitteisto analysoi. Tietojen avulla sisätilojen lämmöntarve määritetään niin, että lämmitysverkon lämpötilan on joka hetki lämpöpumpputekniikalle optimaalisin.

Ohjauslogiikka huomioi myös rakennuksen sisällä syntyvän lämmön, jota esimerkiksi auringonpaiste tuottaa, jolloin sekin lämpö saadaan hyödynnettyä ilman, että huonetilat lämpiävät liikaa.

Huoneen lämpötila pysyy vakaana ulkolämpötilan vaihteluista huolimatta ja laitteistosta saatava säästö on omaa luokkaansa, erinomaista!

Säästät lämmityskuluissa!

Mitsubishi Electric Ecodan R32 -ilmavesilämpöpumppu käyttää portaatonta invertteritekniikkaa. Laite tuottaa energiaa tarkalleen sen määrän, joka rakennuksen lämmityskäyttöön tarvitaan. Säästät paljon, koska Ecodan R32 tarvitsee muita järjestelmiä vähemmän energiaa talon lämmittämiseen.

Puhdasta energiaa!

Ecodan R32 hyödyntää ulkoilman puhdasta energiaa talosi lämmittämiseen. Se tuottaa yhdellä kilowatilla sähköä jopa viisi kilowattia puhdasta lämpöenergiaa. Laite käyttää uutta ympäristöystävällistä R32-kylmäainetta, jonka GWP (Global Warming Potential) on alle kolmasosa aiempien kylmäaineiden GWP-arvoista.

Miellyttävä ja tasainen huonelämpötila!

Mitsubishi Electricin automaattinen sopeutustoiminto mittaa jatkuvasti huoneen lämpötilaa. Lämpöä kuluu vain tarpeen mukaan, ja huoneen lämpötila pysyy tasaisena. Muutokset haluttuun lämpötilaan onnistuvat vaivattomasti helppokäyttöisellä kaukosäätimellä.

Lue lisää Mitsubishi ilmavesilämpöpumpuista maahantuojan sivuilta osoitteessa: www.scanoffice.fi

MEILTÄ LÖYTYY TEIDÄN TARPEISIIN SOPIVA RATKAISU

Hinta alk. 12 450€

Mitsubishi Electric ECODAN - SWM60VA

Paketti:
– Ulkoyksikkö
– Varaajayksikkö

Eco Inverter
SCOP arvo: 4,53
Lämmitys min-max: 1,9 – 10,6 kW
Energiatehokkuus A+++
Hankintaturvatuote

Hinta alk. 13 400 €

Mitsubishi Electric ECODAN - SWM80YAA paketti

Paketti:
– Ulkoyksikkö
– Varaajayksikkö

Power Inverter
SCOP arvo: 4,4
Lämmitys min-max: 1,7 – 10,9 kW
Energiatehokkuus A+++
Hankintaturvatuote

Hinta alk. 15 550 €

Mitsubishi Electric ECODAN - SWM100YAA paketti

Paketti:
– Ulkoyksikkö
– Varaajayksikkö

Power Inverter
SCOP arvo: 4,43
Lämmitys min-max: 1,7 – 14,2 kW
Energiatehokkuus A+++
Hankintaturvatuote

Hinta alk. 15 900 €

Mitsubishi Electric ECODAN - SHW112YAA paketti

Paketti:
– Ulkoyksikkö
– Varaajayksikkö

Power Inverter
SCOP arvo: 4,46
Lämmitys min-max: 5.5–14.8 kW
Energiatehokkuus A+++
Hankintaturvatuote

 MITSUBISHI ILMAVESILÄMPÖPUMPPU HINNASTO

MITSUBISHI ELECTRIC ECODAN

 • SWM60VA paketti perusasennettuna alk. 12 450,-
 • SWM80YYA paketti perusasennettuna alk. 13 400,-
 • SWM100YYA paketti perusasennettuna alk. 15 550,-
 • SWM120YYA paketti perusasennettuna alk. 15 900,-

  PYYDÄ TARJOUS ILMAVESILÄMPÖPUMPUSTA

  Ilmavesilämpöpumpun käyttötarkoitus*

  Etsin ilmavesilämpöpumppua kohteeseen*

  Haluan maksuttoman kartoituskäynnin

  HUOLTOPALVELU AINA LÄHELLÄSI